TECHNIKA: LIEČENIE ZLATÝM LÚČOM - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

TECHNIKA: LIEČENIE ZLATÝM LÚČOM

Anjelská pomoc
Publikoval v Rituály-očisty-techniky ·
Táto technika je využiteľná nielen na uzdravovanie, ale ja na regeneráciu či spomalenie stárnutia. Zlatú energie je možné zamerať na každé miesto, ktoré chcete uzdraviť alebo omladiť.Nájdite si tiché miesto, kde sa môžete uvoľniť a nebude vás nikto rušiť. Môžete si pustiť pomalú príjemnú hudbu a zapáliť sviečku. Ľahnite si a sústreďte sa na dýchanie. Dýchajte uvoľnene, všímajte si ako sa vaša brušná časť dvíha a klesá, ako vaše telo postupne malátnie a oddáva sa pokoju.Predstavte si, že sa nachádzate večere vonku v prírode a ste spojení svojimi nohami so zemou hrubými koreňmi, ktoré vám vychádzajú z nôh. Preciťujte harmóniu s prírodou a celým vesmírom.Pozrite sa na oblohu a pozorujte blikajúce hviezdy, ktorými je celá posiata. Jedna hviezda svieti žiarivejšie ako ostatné a vy ju vidíte. Žiari zlatým svetlom, ktoré smeruje k vám cez temeno hlavy.



Uvedomujte si ako zlatý lúč preniká celým vašim telom. Postupuje pomaly od temena, prechádza cez čelo, oči, uši, prežiaruje vám celú tvár, prechádza cez krk, hrdlo, plecia, prechádza každým ramenom až ku končekom prstov na rukách. Ďalej postupuje chrbticou smerom dolu, potom sa vracia hore a klesá dolu k žalúdku, prechádza všetkými vnútornými orgánmi. Preciťujte ako zlatá energia prechádza vašimi nohami až ku končekom prstov na nohách. Celá vaša bytosť je prežiarená zlatým svetlom.Teraz venujte pozornosť tomu, ako sa zlatý lúč vracia k vašim orgánom, ktoré potrebujú preliečiť a vysiela k nim silný prúd zlatej liečivej energie, ktorá uzdravuje, regeneruje, napráva a posilňuje. Ak chcete omladiť ktorúkoľvek časť tela, zamerajte zlatý prúd na toto miesto. Preciťujte ako zlatá energia plní svoj účel dovtedy, pokiaľ vydržíte udržať túto predstavu. Pokojne môžete túto techniku využiť pred spaním, aby energie pracovali, keď budete spinkať. ((( >3 )))
Táto technika je využiteľná nielen na uzdravovanie, ale ja na regeneráciu či spomalenie stárnutia. Zlatú energie je možné zamerať na každé miesto, ktoré chcete uzdraviť alebo omladiť.

Nájdite si tiché miesto, kde sa môžete uvoľniť a nebude vás nikto rušiť. Môžete si pustiť pomalú príjemnú hudbu a zapáliť sviečku. Ľahnite si a sústreďte sa na dýchanie. Dýchajte uvoľnene, všímajte si ako sa vaša brušná časť dvíha a klesá, ako vaše telo postupne malátnie a oddáva sa pokoju.
Predstavte si, že sa nachádzate večer vonku v prírode a ste spojení svojimi nohami so zemou hrubými koreňmi, ktoré vám vychádzajú z nôh. Preciťujte harmóniu s prírodou a celým vesmírom.

Pozrite sa na oblohu a pozorujte blikajúce hviezdy, ktorými je celá posiata. Jedna hviezda svieti žiarivejšie ako ostatné a vy ju vidíte. Žiari zlatým svetlom, ktoré smeruje k vám cez temeno hlavy. Uvedomujte si ako zlatý lúč preniká celým vašim telom.

Postupuje pomaly od temena, prechádza cez čelo, oči, uši, prežiaruje vám celú tvár, prechádza cez krk, hrdlo, plecia, prechádza každým ramenom až ku končekom prstov na rukách.
Ďalej postupuje chrbticou smerom dolu, potom sa vracia hore a klesá dolu k žalúdku, prechádza všetkými vnútornými orgánmi.
Preciťujte ako zlatá energia prechádza vašimi nohami až ku končekom prstov na nohách. Celá vaša bytosť je prežiarená zlatým svetlom.

Teraz venujte pozornosť tomu, ako sa zlatý lúč vracia k vašim orgánom, ktoré potrebujú preliečiť a vysiela k nim silný prúd zlatej liečivej energie, ktorá uzdravuje, regeneruje, napráva a posilňuje.

Ak chcete omladiť ktorúkoľvek časť tela, zamerajte zlatý prúd na toto miesto.

Preciťujte ako zlatá energia plní svoj účel dovtedy, pokiaľ vydržíte udržať túto predstavu. Pokojne môžete túto techniku využiť pred spaním, aby energie pracovali, keď budete spať.


Zdroj:FB



Žiadne komentáre


Návrat na obsah