KALIBRÁCIA TIEL - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

KALIBRÁCIA TIEL

Anjelská pomoc
Publikoval v Zdravie-info ·
Stále sa testuje naša MENTÁLNA SILA a do marca 2025 si každý postupne prejde témou vlastnej identity aj témou vlastnej viery a pocítenia Boha.
Deje sa “napojenie” alebo “odpojenie” od VZORCOV SPRÁVANIA SA RODU a mnohí dokážu UVIDIEŤ “opakovanie chorobopisu” rodičov a chápu “napojenie”.
DEJE SA VŠETKO A PRÍRODA TO AJ UKAZUJE.
Mnohých prekvapujú mnohé Diagnózy, horšie výsledky krvi či moču - pomerne veľa ľudí má problém s kyselinou močovou a so začiatkom Dg. DNA - jedná sa o potrebu dominovať a o nezvládnutú netrpezlivosť.
Mnohí vidia na starších generáciách problémy s pohybovým aparátom - následok neochoty počúvať mladšie generácie pohnúť sa s dobou.
Mnoho ľudí má málo železa - snaha byť silný a predávaná ilúzia úspechu alebo neochota prenechať druhým ich zodpovednosť.
Cysty sú dôkazom toho, že sa stále vraciate do minulosti k bolestivým spomienkam.
Nedostatok D-čka hovorí že sa zapájate do toho čo sa Vás netýka alebo si nechávate svoje Svetlo brať ľuďmi, ktorých nemáte silu vylúčiť z Vášho života.
Močový mechúr odhaľuje ukrytú minulosť a tajomstvo vášne alebo ukazuje snahu o získanie majetkov.
Dospelé deti už majú SÚBEŽNE ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY ako ich rodičia, ABY SA ROZHODLI A ZVEDOMILI SI, či chcú “kopírovať rod”.
Cholesterol dobieha mnohých - jedná sa o upchaté priechody na prídenie radosti v živote ktorá sa stratila v honbe za materiálnom.
Obezita - nedostatok lásky alebo útek pred citmi, hľadanie sebarealizácie, hranice voči autorite.
Reuma - neustála kritika a obviňovanie druhého, zatrpknutosť.
Lunačné fázy upozorňujú opakovane na tému vnútorného blázna RIEŠTE SVOJE TELÁ ODBORNE AJ PRÍRODNE A NEVYHRAŇUJTE SA - občas telo potrebuje naštartnúť niečím “silnejším”.
V podstate veda aj alternatíva sú DOČASNÉ a ľudstvo sa učí VEDOMEJ ZMENE cez MENTÁLNU SILU.
Na rolu obete nie je ČAS.

Držím palce.



Diana



Žiadne komentáre


Návrat na obsah