„Zemská prax“ = Sila myšlienky! - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

„Zemská prax“ = Sila myšlienky!

Anjelská pomoc
Publikoval v Rituály-očisty-techniky ·
Vizualizácia „Zemská prax“ = Sila myšlienky!
Pohodlne sa posaďte na stoličke s nohami na podlahe. vyzujte topánky, uistite sa, že nemáte skrížené nohy a vaše ruky sú uvoľnené v lone. (inak to príliš blokujete)
Zatvorte oči, párkrát sa ticho nadýchnite až do spodnej časti brucha a vnímajte, ako sa vaše telo uvoľňuje.
Snažte sa čo najviac vyčistiť svoju myseľ. Nechajte svoje myšlienky plynúť preč, do zeme... cez vaše nohy.
Môžete nechať svoje myšlienky plynúť tým, že budete nasledovať svoje vlastné dýchanie. Dovnútra a von... Keď tomu venujete pozornosť, nemáte priestor premýšľať o iných veciach.Vyskušajte to , naozaj to funguje.
Vnímajte, ako sa vaše nohy dotýkajú podlahy, zeme. Nechajte nápadito vyrásť korene z vašich nôh, ktoré siahajú hlboko do zeme.
Nech sa to stane v pokoji.
Potom uprite svoju pozornosť na oblasť svojej 1. čakry  a necháte koreň z tejto oblasti ísť do zeme tak ďaleko, ako to len ide. (tiež si to predstavte)
Pozrite sa, ako ďaleko môžete ísť do zeme. Pokúste sa dostať do stredu Zeme.
Stred zeme, kde môžete zbierať / absorbovať čistú energiu.
Stará energia vo vašom tele, ktorú už nepotrebujete, môže touto cestou odtekať preč, cez vaše chodidlá a korene kostrče.
Nech sa tak stane.
Akonáhle ucítite, že existuje priestor, predstavte si, že absorbujete energiu zo zeme svojimi koreňmi.
Môžete cítiť zemskú energiu, ako prúdi do vášho tela, ako mravčenie v chodidlách až po kolená, dokonca až do pása. (solar plexus) Nechajte to pekne plynúť.
Potom prejdite vo svojej mysli k svojej korune, Vizualizujte si, ako otvárate svoju korunnú čakru.
Otváranie korunnej čakry si môžete predstaviť tak, že napríklad predstavíte, ako sa vo vašej mysli otvára kvetina alebo veľké okná, ktoré otvoríte.
Vyberte si, čo vám vyhovuje.
A predstavte si, že kozmická energia (to môže byť farba, podľa mojich skúseností je obvykle biela alebo fialová) prichádza cez vašu hlavu a prúdi okolo vašich ramien do solar plexu = bodu tesne nad pupkom.
Tam sa obe (pozemská a kozmická) energia miešajú. Nechajte tieto energie prúdiť vo vašom tele. Môžete cítiť kozmickú energiu ako akýsi pocit husia koža zvnútra po krku a chrbte.
Nakoniec si okolo seba vizualizujte lúč bieleho svetla (stĺpik, svetelnú sprchu alebo obal) a vedzte, že ste v tomto bielom svetle chránení.
Keď použijete toto cvičenie prvýkrát, môžete mať problémy s úplným uvoľnením, ale všimnete si: že to funguje a vedzte že to bude v poriadku!
Prvých párkrát môžete potrebovať 5 alebo 10 minút, aby ste všetko naniesli. Po chvíli budete mať všetko hotové do 10 sekúnd!
A zrazu príde deň, kedy nebudete uzemnení, sami si to všimnete podľa neistého/unaveného pocitu! Veľa zívania a akési závraty.
Od ostatných potom nasávate príliš veľa energie, s ktorou nemôžete nič robiť. To nemusí byť negatívne, s tým jednoducho nič nenarobíte.
Akonáhle to ucítite; urobte toto cvičenie!
Čoskoro zistíte, že to pomáha.
Aj keď stojíte v rade v supermarkete.




Žiadne komentáre


Návrat na obsah