Naučte sa telefonovať do neba. Základy anjelského channelingu - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Naučte sa telefonovať do neba. Základy anjelského channelingu

Anjelská pomoc
Publikoval v O anjeloch ·
Voľným okom ich nevidíme, no ich existencia je nepopierateľná. Dozerajú na pokoj a mier vo svete, zlepšujú spojenie medzi pozemským bytím a duchovnou ríšou, strážia naše kroky, ochraňujú nás, vzdelávajú, inšpirujú, uzdravujú. Reč je o archanjeloch a anjeloch. Pokým archanjeli dbajú na poriadok v celom univerze, strážni anjeli prislúchajú ku konkrétnemu človeku. Pod svojimi ochrannými krídlami ho majú od momentu zrodenia až po odchod na druhý svet.
Kedysi sa hovorilo, že kontakt s anjelskými bytosťami je umožnený iba "vyvoleným". Dnes existujú spirituálne metódy, vďaka ktorým sa môže so svojou svetelnou energiou spojiť každý. Stačí si osvojiť základy channelingu.



Čo je to vlastne channeling? Ide o sprostredkovanie duchovnej komunikácie cez kanál. Kanálom je fyzická bytosť, teda človek, ktorý cez seba prepúšťa informácie pochádzajúce od "nadpozemských" bytostí. Získané posolstvá slúžia na jeho rozvoj a duchovný rast, ale môžu byť určené aj inej osobe, prípadne celému ľudstvu.
Priekopníkom v channelingu bol prorok Edgar Cayce, ktorý vydal aj množstvo kníh s touto tematikou. Šikovný jasnovidec komunikoval so širokým spektrom svetelných entít, ktoré cez neho uzdravovali chorých ľudí.
Od roku 2000 počet spirituálnych "kontaktérov" rastie. Najmä v Rusku, USA, Poľsku, ale aj na Slovensku či v Česku. Hoci sa o tom nahlas nehovorí, majstrov channelingu využívajú vo svete aj policajti, kriminalisti, politici či medici.

Jednoduchý návod na "channelovanie":
1. Rozhodnite sa, ktorého archanjela alebo anjela idete vzývať. V prípade, že privolávate archanjelskú bytosť, musíte poznať jej meno. Ak voláte svojho osobného anjela, postačí vám slovné spojenie "strážny anjel". Samozrejme, najideálnejšou možnosťou je, ak ovládate jeho meno. Archanjela si vyberte podľa toho, na ktorú životnú oblasť sa chcete zamerať alebo aký konkrétny problém chcete riešiť. Každý archanjel má svoje "kompetencie", čiže zodpovedá za inú sféru života. Pripravte si diktafón alebo iné nahrávacie zariadenie. Počas channelovania budú z vašich úst vychádzať odkazy, posolstvá a správy, ktoré si po prebratí z meditácie s najväčšou pravdepodobnosťou nebudete pamätať. Diktafón tieto informácie nahrá a archivuje, takže si ich po magickom úkone budete môcť vypočuť. Druhou možnosťou je mať pri sebe inú osobu, ktorá bude duchovné informácie zapisovať na papier. V takomto prípade však hrozí, že v blízkosti iného človeka nebudete vedieť naplno uvoľniť svoju myseľ.
2. Pustite sa do meditácie. Pokojne si ľahnite alebo sadnite, zapáľte sviečku, do aromalampy nakvapkajte svoj obľúbený esenciálny olej. Meditačná hudba sa neodporúča, optimálne je absolútne ticho. Zatvorte oči a hneď na začiatku channelovania požiadajte o pomoc Svetlo. Tento úkon zabezpečí, že sa napojíte na svetelnú bytosť, a nie na entitu nízkohmotnú - ducha, zblúdenú dušu či zákerného démona. Počas channelovania sa usmievajte, strach zahoďte za hlavu. Obavy a nedôvera sú extrémne silné prekážky, ktoré môžu spôsobiť, že váš pokus spojiť sa s duchovným svetom zlyhá.
3. Teraz nadišiel čas, aby ste v duchu alebo nahlas privolali anjelskú bytosť. Nemusíte použiť konkrétnu vzývaciu formulku. Skrátka, vyslovte svoje úprimné a čisté želanie, aby k vám práve tu a teraz zostúpila svetelná energia a pomohla vám s riešením konkrétneho problému. Pred vašimi očami by sa mali začať odvíjať nevšedné obrazy. "Kontaktér" vidí najčastejšie farebné úkazy, geometrické tvary, ale aj konkrétnu postavu. Prítomnosť anjela pocítite aj na tele - začne vám byť teplejšie, zaregistrujete "mravčenie", jemný vánok, či dokonca dotyk. Vylúčené nie sú ani rozličné nevšedné vône, ktoré naplnia "éter".
4. Archanjela alebo anjela požiadajte o odpoveď na vašu otázku. Ak vám z ničoho nič pôjdu na "jazyk" konkrétne slová, začnite ich vyslovovať. Neuvažujte nad tým, čo hovoríte, ani nad tým, či je to gramaticky správne. Skrátka, rozprávajte to, čo v danej chvíli cez vaše ústa odovzdáva duchovná bytosť. Hovorte spontánne, neblokujte sa. V momente, keď slová prestanú prichádzať, je to znak, že channelovanie je na konci. Poďakujte sa energii, s ktorou ste viedli mystický dialóg, a otvorte oči. Nečudujte sa, ak sa na vašej tvári zjavili slzy. Je to indícia kvalitného spojenia s "nadpozemským" svetom.

Ak neviete, ktorého archanjela máte žiadať o pomoc a duchovné posolstvá, pomôže vám nasledujúci prehľad:
*Archanjel Michael - ochrana pred zlom, odstraňovanie životného nešťastia a nezdaru, odvádzanie zblúdených duší do svetla, eliminácie energetických upírov, ochrana príbytku pred zlými a temnými silami, čistenie rodov
*Archanjel Rafael - uzdravovanie všetkých fyzických aj psychických ochorení
*Archanjel Chamuel - čistenie vzťahov, priťahovanie lásky, odstraňovanie nevery i žiarlivosti
*Archanjel Zadkiel - rozpúšťanie blokád a negatívnych kódov z detstva, ale i minulých životov
*Archanjel Metatron - nazeranie do minulých životov, predvídanie budúcnosti
*Archanjel Uriel - vracanie radosti, šťastia a optimizmu do života
*Archanjel Jofiel - pomoc v materiálnych záležitostiach
*Archanjel Gabriel - očista všetkých oblastí života

http://yntirdah.webnode.sk/
vložené:jún 2015



Žiadne komentáre


Návrat na obsah