Nechajte všetko voľne plynúť.. - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Nechajte všetko voľne plynúť..

Anjelská pomoc
Publikoval v Práca na sebe ·
Šrí Šrí Rávi Šankar – indický guru a verejne známa osoba, zakladateľ medzinárodnej organizácie „Umenie života“. V roku 2004 a 2006 bol nominovaný Nobelovým výborom na Nobelovú cenu za mier a v roku 2009 sa podľa časopisu Forbes India dostal na zoznam 5 najvplyvnejších ľudí v Indii. Ideologický inšpirátor medzinárodného fóra ,,Za etiku v biznise,“ ktoré sa každoročne koná v Európskom parlamente.

1. Netreba sa nikam ponáhľať. Ale treba byť tam, kde je vám dobre. Ak máte pocit, že sa nachádzate niekde inde ako by ste mali byť, vstaňte a choďte za hlasom svojho srdca. Pamätajte si, že na to aby ste niečo našli, nemusíte chodiť hocikam. Je to dosť tenká hranica, kľúč v pohotovostnom režime.


Reklama

 

  
2. Nesnažte sa kontrolovať ľudí a udalosti. Neplánujte, nečakajte, neprajte si, vypnite. Posnažte sa vydržať pauzu, počas ktorej sa nič nestane. Umožnite ľuďom aby k vám prišli a niečo sa stane. Pochopia, že s vami to tak jednoducho nepôjde.

3. Doprajte si slobodu aby ste boli sami sebou a iní nech sú inými. Pamätajte, že každý si ide vlastnou cestou a plní si svoje úlohy. Ak sa vaše cesty skrížia, je to dobré, ak sa rozchádzajú, tiež je to v poriadku, pretože všetko zlé je na niečo dobré.

4. Nesnažte sa mať všetko okamžite. Aj keď sa vám zdá, že máte všetko, vždy sa nájde niečo čo vám chýba a dostanete to od priateľa, brata, sestry alebo náhodného okoloidúceho. Snažte sa byť umiernený vo všetkom.

5. Vítajte všetkých a všetko s úsmevom a láskou. A nikdy sa nelúčte, pretože nič nie je navždy. Radšej hovorte:,, Ďakujem a vidíme sa nabudúce.“

6. Buďte otvorení ľuďom, vesmíru, Bohu – volajte to ako chcete. Stručne povedané, všetko čo vo vašom živote zažívate, je pre vás to najlepšie. Aj keď by sa zdalo, že už sa človek nemá kam posunúť, vždy je tu nádej… Nikdy neviete, kde niečo nájdete a kedy to stratíte.

7. Aby ste si mohli obliecť čistú košeľu, najskôr si musíte vyzliecť tú starú. Bez toho aby ste opustili staré koľaje sa nedá spoznať niečo nové a taktiež nejde zmeniť to. Buďte flexibilní.




Žiadne komentáre


Návrat na obsah