Liek proti rakovine - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Liek proti rakovine

Anjelská pomoc
Publikoval v Zdravie-recepty ·
Sóda bikarbóna a med proti rakovine– 3 lyžičky denne počas mesiaca spravia zázrak

Táto kombinácia u mnohých ľudí vyvolá divné pocity, keď si pomyslia na zmes sódy bikarbóny a javorového sirupu či medu, no skutočnosť je taká, že je to skvelý liek ktorý dokáže znižiť rakovinu.
Rakovinové bunky potrebujú cukor na to aby prežili a rástli, a tento Trójsky kôň im dodá presne to čo chcú, spolu s dávkou zásaditosti!

Zmiešaním týchto dvoch ingrediencií spolu pomôže cukru obsiahnutom v mede či javorovom sirupe  vstúpiť do rakovinových buniek spolu so sódou bikarbónou a tam ich eliminujú zmenou pH úrovne.
Súvisiaci obrázok

Táto šoková vlna zásaditosti taktiež umožní vstup väčšieho množstva kyslíka v rakovinových bunkách, je to niečo čo rakovinové bunky nie sú schopné tolerovať.  Týmto sa bunky vrátia do normálneho stavu a efektívne zabránia rastu rakoviny.

Príprava :

Zmes je jednoduchá na prípravu, stačí zmiešať čajovú lyžičku sódy bikarbóny na každú lyžicu medu či javorového sirupu ktorý používate (3:1 pomer). Odporúčame vytvoriť zmes zo štyroch čajových lyžičiek sódy bikarbóny a 4 lyžíc medu, to by malo postačovať na celý týždeň. Zmes uvarte na 5-10 minút a nechajte ju vychladnúť pred konzumáciou. Zoberte čajovú lyžičku tohto lieku 1 až 3-krát denne, záleží na tom čo liečite.

Na rakovinu, doporučujeme agresívnejšiu terapiu. Počas liečenia sa budete musieť vyhnúť  mäsu, cukru a múke na to aby ste zvýšili šancu na zničenie tejto choroby.



Zdroj: takprosto cc





Žiadne komentáre


Návrat na obsah