Dátum narodenia a vzťahy.. - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

Dátum narodenia a vzťahy..

Anjelská pomoc
Publikoval v O číslach ·
Dátum narodenia o nás prezradí, do akých vzťahov by sme sa (ne)mali vrhnúť: Toto o nás vypovedá!
V našom dátume narodenia sa skrýva viac, ako si mnohí z nás myslia. Niektoré povahové črty sú v nás zakotvené a preto nedokážeme vychádzať s každým.
Dátum narodenia prezradí viac, ako by ste si mohli myslieťDátum narodenia prezradí viac, ako by ste si mohli myslieť


Žijeme vo vzťahu s partnerom alebo partnerkou a myslíme si, že dokonale poznáme jeho povahové vlastnosti. Napriek tomu nás dokáže stále niečo prekvapiť a vykoľajiť. Pozrite sa, čo o nás prezrádza dátum narodenia a na čo by sme mali byť vo vzťahu obozretní.


Osoby narodené v dňoch 1,10, 19, 281, 10, 19, 28: Milujú slobodu, ale zároveň aj pevné zázemie. Vo vzťahu sú to práve oni, ktorí viac dávajú, ako dostávajú. Ak chcú mať vzťah, ktorý im vyhovuje, musia sa veľakrát prispôsobovať práve oni. To ale neznamená, že si ich partner neváži. Najviac pozornosti si získajú, keď od neho nič neočakávajú a zabudnú na výčitky. Osoby narodené v týchto dňoch si musia uvedomiť, že priťahujú presne opačný typ partnera/partnerky ako sú oni. Buď budú mať "taliansky" vzťah alebo im túžbu po večnej láske a romantike naplní niekto iný, no upadnú vo vzťahu do stereotypu a je možné zmocnenie sa túžby po nevere.

Osoby narodené v dňoch 2,11,20, 292, 11, 20, 29: V hlave týchto ľudí vládne nesmierny chaos, aj keď oni sa snažia tváriť nad vecou a v dokonalej harmónii. Na prvý pohľad vyzerajú veľmi atraktívne a je s nimi príjemne. Akonáhle sú však vo vzťahu, začínajú preberať úlohu generála. Potrebujú riadiť ľudí okolo seba a meniť im život podľa svojich predstáv. Najväčšie "nebezpečenstvo" pre takéto osoby je nezávislý, slobodný človek, ktorý má vlastný názor a víziu. Svoju pozornosť by mali sústrediť na introvertné typy, ktoré sú rodinne založené. Práve tie im dokážu ukázať pravý zmysel života, opäť vniesť do vzťahu základné hodnoty a city. City sú jediným spôsobom, ako takýmto osobám poskytnúť harmóniu a šťastie.

Osoby narodené v dňoch 3,12, 21, 303, 12, 21, 30: Veľmi aktívne žijúci ľudia, ktorí vynaložia celé úsilie, aby získali len to najlepšie vo všetkých sférach života. Inak to nie je ani v prípade partnera/partnerky. Ženy túžia po sociálne silných mužoch, muži zase po najžiadanejších a najkrajších ženách. Držať s nimi krok je niekedy za cenu poníženia, no partneri po ich boku majú slušný, materiálne zabezpečený život. Láske a citom ale nerozkážeme a preto sa títo jedinci niekedy zamilujú do úplne odlišných typov. Keď však prvé city opadnú, nastanú nedorozumenia a vzťah sa zbúra rýchlosťou ako domček z karát.


Osoby narodené v dňoch 4, 13, 22, 31: Títo ľudia majú väčšinou všetko, čo by
správny človek mal mať a rovnako pristupujú k partnerskému vzťahu. Sú schopní obetovať všetko preto, aby sa ich rodina mala čo najlepšie. Na prvý pohľad ideál, no ich partner/partnerka
to však málokedy vidí. Pre pocit uznania či vyslúženej pozornosti sú potom ochotní aj zahýbať. Po svojom boku potrebujú mať človeka, ktorý vie, čo chce a sú pre neho dôležitejšie vnútorné hodnoty, než materiálne. Šťastie nachádzajú tieto osoby v spoločných zážitkoch a všetko ide v ich prípade cez emócie.

Osoby narodené v dňoch: 5, 14, 23: Nerobia to schválne. Tieto osoby sa jednoducho učia na vlastnej koži a potrebujú spoznať viacero partnerov/partneriek, aby pochopili, o čo im vo vzťahu ide. Môže sa zdať, že nemajú v láske šťastie, no v skutočnosti prevláda chaos v ich vnútri. Boja sa serióznosti vo vzťahu a preto si ich srdce získa človek, ktorý na nich netlačí a dopraje im čas. Výborný a kvitnúci vzťah dokážu mať s človekom, ktorý pochopí, že každý musí mať priestor a čas aj sám pre seba. Žiarlivostné a majetnícke povahy u nich nepochodia.

Osoby narodené v dňoch: 6, 15, 24: Niektorí ľudia ich odsúdia skôr, ako ich spoznajú. Ich sexuálny život je jedným z najbohatších, no je to len forma, akou spoznávajú partnerov. V skutočnosti túžia po harmonickom vzťahu a veľkej rodine. Konzervatívne založený človek im nedokáže byť rovnocenným partnerom, no to neznamená, že to musí byť niekto rovnako sexuálne náchylný. Oporu hľadajú u človeka, ktorý si dokáže vychutnať intímny život, no má o nich záujem a prejaví im skutočné city.

Osoby narodené v dňoch 7, 16, 25
Osoby, ktoré sa tvária nesmierne šťastné, vyrovnané a milované. Urobia všetko pre to, aby ich okolie malo rado, no zabúdajú na to, že nemajú pri sebe nikoho, kto by im opätoval skutočnú lásku. Skrývajú sa v nich veľmi krehké a zraniteľné bytosti, ktoré si nechcú priznať, že s hľadaním partnera/partnerky majú dlhodobo problém. Spoločensky vyžité, ale stále vo vnútri nešťastné. Skutočný vzťah majú na dosah len vtedy, keď sa zbavia predsudkov a začnú byť sami sebou, či sa to verejnosti páči alebo nie. Ich potenciálny partner/partnerka totiž dovtedy vôbec do nich nevidí a vníma ich ako namyslených, odmeraných alebo povýšineckých.

Osoby narodené v dňoch: 8, 17, 26: Vyzerajú, ako keby našli ukážkový vzťah a rozprávkový život, no v skutočnosti s ním nie sú až takí spokojní. Majú problém s ospravedlňovaním sa a potrebujú, aby to bol vždy ich partner/partnerka, ktorý dá vzťah do poriadku. Všetko nechávajú na "náhodu" a čas, ktorý je podľa nich najlepším liekom. Akonáhle prekročia prah domu, urobia pred ľuďmi všetko pre to, aby mali dokonalý a závideniahodný vzťah, až tomu sami občas uveria. Po svojom boku majú človeka, ktorý je ochotný podriadiť sa ich autorite. Málokedy sa im oplatí hľadať nový vzťah, vedia, že by takto fungovať nedokázal hocikto.

Osoby narodené v dňoch: 9, 18, 27: Poznajú problémy iných a riešenia tiež. Venujú veľa energie vzťahu všetkých naokolo, ako tomu vlastnému. Môže sa preto stať, že v skutočnosti ten ich nie je zďaleka v takej dobrej forme, ako si myslia. Od partnera/partnerky očakávajú neustálu pozornosť a dynamiku. Introverti u nich nepochodia. Rodina je pre nich všetko a urobia všetko pre to, aby sa jej členovia mali čo najlepšie. Niekedy na úkor detí zabúdajú na svojho partnera (obzvlášť ženy) a preto otvorená komunikácia je riešením na všetky problémy v ich vzťahu.


pridané:22.1.2015.
zdroj: http://feminity.zoznam.sk/



Žiadne komentáre


Návrat na obsah