8. Skúsenosť s energetickým náramkom - Blog-články anjelskej pomoci - Anjelská pomoc

rady, odkazy a pomoc aj pre teba
Prejsť na obsah

8. Skúsenosť s energetickým náramkom

Anjelská pomoc
Publikoval v ♠ Moje príspevky-Novinky ·
8, Skúsenosti s energetickým náramkom.
...chápem toho dosť. Viem, že doba je náročná, ale aj výnimočná, nie je náhoda, že sme sa tu narodili, práve tu a teraz. Oslovila ma moja známa, s ktorou sme neustále v kontakte, takže viac menej viem o nej takmer všetko, niekedy aj viac ako treba...že má vo veľmi náročnej robote problém s ľuďmi ,ale hlavne so ženami, keďže kolektív je  prevažne ženský. Blíži sa koniec roka, ktorý býva v mnohých firmách spojený s prepúšťaním.



Aj tu sa o niečom takom šušká,  aj keď nikto nevie presne kto a kedy. Táto moja známa je  celkom v pohode, nikoho nerieši, jednoducho si hladí svojho, čo samozrejme kole oči mnohým ľuďom, lebo nezapadá do bežných tabuliek, zaradení, či škrupulí. Snaží sa byť jednoducho sama sebou.... a keďže teda nevedia, čo majú od nej očakávať,  najradšej by sa jej mnohé zbavili, lebo nie je ľahko čitateľná a nevedia, čo za tým je. Je nepochopiteľné k čomu sa dokáže človek až znížiť, len aby mal navrch.Došlo to tak ďaleko, že dali na ňu niečo urobiť.Z ničoho nič sa z večera do rána vyhádzala červeným fľakmi, na koži. To už si aj ona uvedomila, že sa naozaj niečo deje a tak ma požiadala o pomoc. Poradila som jej čo má urobiť ,  ako  sa zablokovať voči útokom a odstránili sme energiu....a keďže mala už odo mňa energetický náramok na ochranu, požiadala ma o nový -konkrétne na túto záležitosť. Vie však, že je to len barlička.

Najlepšou ochranou pred útokmi je:  - držať si svoj stred, svoje vysoké vibrácie na vlnách Svetla,Lásky, Harmónie...

Tak som je ho nabila, aktivovala a hneď prvý deň mi volá, že tú najproblematickejšiu kolegyňu, to k nej vôbec nepustí, jednoducho sa k nej nedokáže priblížiť, za čo mi veľmi ďakovala...
Mám rada takéto spätné väzby od klientov a keďže viem, že to funguje a stojím si za tým čo robím, dávam vám ostatným do pozornosti, ak máte nejaký podobný problém, či už Vy, vaše dieťa, alebo niekto iný, či aj vaše zvieratko, kľudne sa obráťte na mňa, pozrieme sa na to a nájdeme vhodné riešenie, možno práve aj prostredníctvom  energetického náramku.

Upozornenie: Prosím budťe opatrní pri kúpe náramku niekde na tržnici, či v ezoterickom obchode, nakoľko neviete odkiaľ náramok pochádza, čo je v ňom - aká informácia nahratá. Uvedomte si, že kým sa dostane až k  vám,  koľkými energiami a rukami prejde, koľko odtlačkov energií v ňom zostane a to všetko vplýva na vás alebo nebodaj na vaše dieťatko a vy sa potom čudujete, prečo to dieťa je ešte horšie, prečo toľko plače ,viac ako pred tým, príp. prečo nefunguje, keď bolo písané, že má priťahovať hojnosť, lásku a pod.
s úctou Janka



Žiadne komentáre


Návrat na obsah